Katy Vanderstraeten

Ergo- en creatief therapeut / Time – focus – balance coach / Adhd Professional organizer / Adhd coach / Opruimcoach / Lifetime coach

OVER MIJ

 

        Ik ben Katy Vanderstraeten en werk sinds 1999 als ergotherapeut en creatief therapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Ik ben werkzaam op de afdelingen: stemmingsstoornissen (depressie, burn-out, angst en ADHD-problematiek, CVS) en Moeder en baby (postnatale depressie en – psychoseproblematiek).

Mijn opleidingen zijn: Bachelor in de ergotherapie, Creatieve therapie (3-jarige opleiding), Life-coach en Professional organizer bij Sara Van Wesenbeeck (opruimcoach).

Naast deze opleidingen volgde ik ook cursussen rond NLP, mindfulness, verbindende communicatie,  waarnemingstraining en timemanagement.

Verder heb ik ook ervaring met narratieve-, oplossingsgerichte, cognitieve- en gedragstherapeutische methodieken.

Vanuit mijn praktijkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is mijn praktijk gegroeid waarin ik met passie heel wat zaken heb ontwikkeld en mensen tot beweging wil brengen om te komen tot hun persoonlijk doel.

Mijn expertise zit vooral in het begeleiden van mensen die het moeilijk hebben in hun leven & tijd. Ik zet mensen op weg in hun leven, door niet alleen met de tijd aan de slag te gaan maar ook met de stoorzenders die hen blokkeren om niet te komen waar men wil toe komen. Gezien mijn 20-jarige ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg heb ik heel wat ervaring op vlak van depressie, CVS, AD(H)D, burn out, perfectionisme, sub-assertiviteit,…  

Naast therapeut en coach ben ik ook mama van 2 kids, een dochter van 2015 en een zoon van 2004.  Een mooie en boeiende uitdaging om klein en groot van passende tijd en behoeften te voorzien.

Wie ik ben, probeer ik te omschrijven in enkele woorden: authentiek, empathisch confronterend, leergierig, gestructureerd en een creatieve geest.

Mijn aanbod

Individueel: Life-time coachingADHD coaching en creatieve therapie beeldend.

Groep: Life-time workshop, cursus en lezing

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén